Advertisement

Fenerbahce 3 Besiktas 4 / Match Focus Fenerbahce Vs Besiktas Make Or Break For Bilic And Kartal - Fenerbahçe ile beşiktaş, yarın yapacakları süper lig maçıyla 352.

Fenerbahce 3 Besiktas 4 / Match Focus Fenerbahce Vs Besiktas Make Or Break For Bilic And Kartal - Fenerbahçe ile beşiktaş, yarın yapacakları süper lig maçıyla 352.. Utku, rosier, necip, montero, rıdvan. Haftasında fenerbahçe, sahasında beşiktaş'ı konuk etti. Thanks to the goals by tümer, john carew, i̇brahim akın and koray avcı, beşiktaş won a historical victory at the competition where only 10 players had remained on the field. Dakikalarda aboubakar'ın golleriyle öne geçen beşiktaş'a cevap 34'te cisse'den geldi. Türkiye ligi maçları özetleri ► 29.11.2020 fenerbahçe beşiktaş özet i̇zle.

Fenerbahçe ise 20 puanda kaldı. Fenerbahçe ile beşiktaş, süper lig'in 10. Haftanın bu en önemli maçında fenerbahçe, evinde takipçilerinden beşiktaş'ı konuk etti. Dakikada necip uysal ile 88. Hücum yönünün sağından sosa'nın kullandığı köşe vuruşuna penaltı noktasında iyi yükselen tisserand'ın kafa vuruşunu cisse ayağıyla tamamladı ve topu filelere gönderdi:

Fenerbahce 3 Besiktas 4 Mac Ozeti Ve Golleri Fb Bjk Mac Ozeti
Fenerbahce 3 Besiktas 4 Mac Ozeti Ve Golleri Fb Bjk Mac Ozeti from www.gursesgazetesi.com
Beşiktaş'ın gollerini aboubakar, necip uysal ve n'sakala kaydetti. Haftasında fenerbahçe , beşiktaş 'ı ağırladı. Ülker stadı'nda oynanan karşılaşma tarihi anlara sahne oldu. Utku, rosier, necip, montero, rıdvan. 65' fenerbahçe beşiktaş'a karşılık veremiyor. Haftası dev bir derbiye sahne oldu. 2' rıdvan yılmaz'dan sıyrılan pelkas, perotti'ye pasına verdi. Beşiktaş, 15 yıl sonra kadıköy'de kazandı.

Thanks to the goals by tümer, john carew, i̇brahim akın and koray avcı, beşiktaş won a historical victory at the competition where only 10 players had remained on the field.

Altay, gökhan, lemos, tisserand, novak, gustavo, sosa, ozan, pelkas, perotti, cisse. Yalçın, kırmızı kart cezalısı ersin destanoğlu 'nun yerine. Türkiye ligi maçları özetleri ► 29.11.2020 fenerbahçe beşiktaş özet i̇zle. Haftasında dev derbi maçında fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi beşiktaş'ı ağırladı. Maç özeti ve golleri izlemek için tıklayınız. (penaltı) dakikalarda ozan tufan kaydetti. Ülker stadı'nda oynanan karşılaşma tarihi anlara sahne oldu. Fenerbahçe ise 20 puanda kaldı. Pelkas'ın getirdiği topta perotti'nin ceza alanındaki şutu üstten auta gitti. Haftasında fenerbahçe , beşiktaş 'ı ağırladı. 4' beşiktaş bir kere geldi ve golü buldu. İkinci yarıda da 10 kişi kalmasına. Beşiktaş, 15 yıl sonra kadıköy'de kazandı.

Thanks to the goals by tümer, john carew, i̇brahim akın and koray avcı, beşiktaş won a historical victory at the competition where only 10 players had remained on the field. Bu sonuçla birlikte beşiktaş'ın puanı 16'ya yükseldi. Beşiktaş, 15 yıl sonra kadıköy'de kazandı. Haftasında fenerbahçe , beşiktaş 'ı ağırladı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 29.11.2020 fenerbahçe beşiktaş özet i̇zle.

Besiktas Beat Fenerbahce Break 15 Year Kadikoy Spell
Besiktas Beat Fenerbahce Break 15 Year Kadikoy Spell from cdnuploads.aa.com.tr
Dakikada necip uysal ile 88. Thanks to the goals by tümer, john carew, i̇brahim akın and koray avcı, beşiktaş won a historical victory at the competition where only 10 players had remained on the field. Haftası dev derbiye sahne oldu. Haftanın bu en önemli maçında fenerbahçe, evinde takipçilerinden beşiktaş'ı konuk etti. Fenerbahçe beşiktaş geniş özet izle! Yalçın, kırmızı kart cezalısı ersin destanoğlu 'nun yerine. Utku, rosier, necip, montero, rıdvan. 4' beşiktaş bir kere geldi ve golü buldu.

Hafta maçında fenerbahçe ile beşiktaş takımları kozlarını i̇stanbul'da ülker stadyumu'nda paylaştı.

65' fenerbahçe beşiktaş'a karşılık veremiyor. 70), francisco montero, rıdvan yılmaz, josef de souza, atiba hutchinson, bernard mensah (kevin n'koudou dk. Utku yuvakuran, valentin rosier, necip uysal (welinton dk. Maç özeti ve golleri izlemek için tıklayınız. Utku, rosier, necip, montero, rıdvan. İkinci yarıda da 10 kişi kalmasına. Maçta 10 kişi kalan beşiktaş 15 yıl sonra rakibini kadıköy'de devirdi. 4' beşiktaş bir kere geldi ve golü buldu. Pelkas'ın getirdiği topta perotti'nin ceza alanındaki şutu üstten auta gitti. Beşiktaş'ın gollerini aboubakar, necip uysal ve n'sakala kaydetti. Dakikada necip uysal ile 88. Yalçın, kırmızı kart cezalısı ersin destanoğlu 'nun yerine. Ülker stadı'nda oynanan karşılaşma tarihi anlara sahne oldu.

Fenerbahçe beşiktaş geniş özet izle! Dakikalarda aboubakar'ın golleriyle öne geçen beşiktaş'a cevap 34'te cisse'den geldi. Haftası dev bir derbiye sahne oldu. 65' fenerbahçe beşiktaş'a karşılık veremiyor. Thanks to the goals by tümer, john carew, i̇brahim akın and koray avcı, beşiktaş won a historical victory at the competition where only 10 players had remained on the field.

Besiktas Tan Kadikoy De Tarihi Galibiyet Tum Spor Haber
Besiktas Tan Kadikoy De Tarihi Galibiyet Tum Spor Haber from i13.haber7.net
Futbol a takımımız, süper lig'in 10. Maç özeti ve golleri izlemek için tıklayınız. Haftasında fenerbahçe , beşiktaş 'ı ağırladı. Fenerbahçe'nin golleri ise cisse ve ozan tufan(2)'dan geldi. 70), francisco montero, rıdvan yılmaz, josef de souza, atiba hutchinson, bernard mensah (kevin n'koudou dk. Bu sonuçla birlikte beşiktaş'ın puanı 16'ya yükseldi. Sarı lacivertlilerin yükselen grafiğini durduran siyah beyazlılar, zirveye bir adım daha. Thanks to the goals by tümer, john carew, i̇brahim akın and koray avcı, beşiktaş won a historical victory at the competition where only 10 players had remained on the field.

70), francisco montero, rıdvan yılmaz, josef de souza, atiba hutchinson, bernard mensah (kevin n'koudou dk.

Larin'in pasıyla topla buluşan aboubakar. Utku yuvakuran, valentin rosier, necip uysal (welinton dk. Maça dair detayları haberimizde bulabilirsiniz. Fenerbahçe 3 beşiktaş 4,fb 3 bjk 4, fb 3 bjk 4,bjk 4 fb 3 maç sonu yorumları,derbi,şükrü saraçoğlu,erol bulut,sergen yalçın Maç özeti ve golleri izlemek için tıklayınız. Haftası dev bir derbiye sahne oldu. 4' beşiktaş bir kere geldi ve golü buldu. Haftasında dev derbi maçında fenerbahçe, sahasında ezeli rakibi beşiktaş'ı ağırladı. Dakikalarda aboubakar'ın golleriyle öne geçen beşiktaş'a cevap 34'te cisse'den geldi. Beşiktaş'ın gollerini aboubakar, necip uysal ve n'sakala kaydetti. Dakikada necip uysal ile 88. 70), francisco montero, rıdvan yılmaz, josef de souza, atiba hutchinson, bernard mensah (kevin n'koudou dk. İkinci yarıda da 10 kişi kalmasına.

Fenerbahçe'nin golleri ise cisse ve ozan tufan(2)'dan geldi fenerbahce besiktas. Fenerbahçe beşiktaş geniş özet izle!

Post a Comment

0 Comments