Advertisement

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 / Ολυμπιακοσ Πασ Γιαννινα : Δόξα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 ... : Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 / Ολυμπιακοσ Πασ Γιαννινα : Δόξα - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 ... : Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα: Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Ο πασ γιάννινα επέλεξε να μείνει πίσω για να βρει χώρους για κάποια αντεπίθεση και τελικά το down: Για ένα ακόμη ματς του πασ γιάννινα ο βιδάλ ήταν από τους χειρότερους παίκτες.

1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Για ένα ακόμη ματς του πασ γιάννινα ο βιδάλ ήταν από τους χειρότερους παίκτες. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Αυτή ηταν η 14η ήττα για τους γιαννιώτες που παρέμειναν στους 20 βαθμούς.

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0 φιλικό - YouTube
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 1-0 φιλικό - YouTube from i.ytimg.com
Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Δοκάρι είχαν οι περιστεριώτες με τον ούμπιδες… Η ομάδα του γιάννη πετράκη παρότι βρέθηκε ε τι άλλο να έκαναν; Μόλις στο 2ο λεπτό ο γεωργούσης άνοιξε το σκορ για τους. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Στην ιστορική σημασία που έχουν για τον πασ γιάννινα οι τρεις διαδοχικές νίκες επί του παναθηναϊκού. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74' λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα.

Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας.

Ματς με καλό ρυθμό και δύο μεγάλες ευκαιρίες, αμφότερες για τον. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα: Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες του από τον πασ γιάννινα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του. Ο παοκ έκανε μία καλή προπόνηση στην τούμπα με αντίπαλο τον παναιτωλικό, τον. Μείνετε συντονισμένοι στο magicgoals για την live περιγραφή του ματς την δευτέρα 08/02 στις 19:30. Μόλις στο 2ο λεπτό ο γεωργούσης άνοιξε το σκορ για τους. Αυτή ηταν η 14η ήττα για τους γιαννιώτες που παρέμειναν στους 20 βαθμούς. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται.

Γιαννακόπουλος, τσιγγάρας, άργκους, μιχάι, αμαράλ, λουσέρο. Αυτή ηταν η 14η ήττα για τους γιαννιώτες που παρέμειναν στους 20 βαθμούς. Η ομάδα πασ γιάννινα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση σούπερ λιγκ 1. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Επικαιρότητα, προηγούμενος αγώναςby χρήστος στούμπος 7 νοεμβρίου, 2020.

Ατρόμητος - ΑΕΚ Κ19 1-0: Με «εκτέλεση» του Ζούνη ...
Ατρόμητος - ΑΕΚ Κ19 1-0: Με «εκτέλεση» του Ζούνη ... from newsacademies.gr
Στην ιστορική σημασία που έχουν για τον πασ γιάννινα οι τρεις διαδοχικές νίκες επί του παναθηναϊκού. Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (89′ σκόνδρας), μιχαήλ, γιάκος (59′ μαμπουλού), τζημόπουλος, κόντε, ζάιρο, ναδάλες. Δοκάρι είχαν οι περιστεριώτες με τον ούμπιδες… Για ένα ακόμη ματς του πασ γιάννινα ο βιδάλ ήταν από τους χειρότερους παίκτες. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Επικαιρότητα, προηγούμενος αγώναςby χρήστος στούμπος 7 νοεμβρίου, 2020. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74' λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα.

Γιαννακόπουλος, τσιγγάρας, άργκους, μιχάι, αμαράλ, λουσέρο.

Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Για ένα ακόμη ματς του πασ γιάννινα ο βιδάλ ήταν από τους χειρότερους παίκτες. Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες του από τον πασ γιάννινα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του. • 1,6 млн просмотров 1 неделю назад. Γιαννακόπουλος, τσιγγάρας, άργκους, μιχάι, αμαράλ, λουσέρο. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης): Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Δοκάρι είχαν οι περιστεριώτες με τον ούμπιδες… Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Αυτή ηταν η 14η ήττα για τους γιαννιώτες που παρέμειναν στους 20 βαθμούς.

Ματς με καλό ρυθμό και δύο μεγάλες ευκαιρίες, αμφότερες για τον. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Μόλις στο 2ο λεπτό ο γεωργούσης άνοιξε το σκορ για τους. Περιστερίδης, μπουκουβάλας, μπέριος, γαρουφαλιάς (89′ σκόνδρας), μιχαήλ, γιάκος (59′ μαμπουλού), τζημόπουλος, κόντε, ζάιρο, ναδάλες.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15:00 ...
Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15:00 ... from www.thetoc.gr
Δοκάρι είχαν οι περιστεριώτες με τον ούμπιδες… 1x με απόδοση 1.40 στον οπαπ. Επικαιρότητα, προηγούμενος αγώναςby χρήστος στούμπος 7 νοεμβρίου, 2020. Μόλις στο 2ο λεπτό ο γεωργούσης άνοιξε το σκορ για τους. Κυριακίδης, ροντρίγκες (75΄ λεντέσμα), κούσας, τομανέ πασ γιαννινα (γιάννης πετράκης): Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Μετά τις δύο διαδοχικές ήττες του από τον πασ γιάννινα, που είχαν ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας.

Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα:

Ο παοκ έκανε μία καλή προπόνηση στην τούμπα με αντίπαλο τον παναιτωλικό, τον. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74' λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα. Γιαννακόπουλος, τσιγγάρας, άργκους, μιχάι, αμαράλ, λουσέρο. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Η ομάδα του γιάννη πετράκη παρότι βρέθηκε ε τι άλλο να έκαναν; Ο πασ γιάννινα επέλεξε να μείνει πίσω για να βρει χώρους για κάποια αντεπίθεση και τελικά το down: Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, πάουλο πασ γιαννινα: Ο πασ γιάννινα κατάφερε να αποδράσει από το αγρίνιο με εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Επικαιρότητα, προηγούμενος αγώναςby χρήστος στούμπος 7 νοεμβρίου, 2020. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό.

Ο πασ γιάννινα επέλεξε να μείνει πίσω για να βρει χώρους για κάποια αντεπίθεση και τελικά το down: παναιτωλικοσ. Αυτή ηταν η 14η ήττα για τους γιαννιώτες που παρέμειναν στους 20 βαθμούς.

Post a Comment

0 Comments